Om Maries tur(b)logg

Denne tur(b)loggen inneholder endel av mine turer oppigjennom årene. Noen korte, noen lange, noen høye, noen kalde, noen varme, noen våte, noen tørre. Bloggen er først og fremst en turlogg for meg selv for å logge egne turer, men kanskje noen turbeskrivelser kan være til inspirasjon og/eller informasjon for andre som tenker på lignende turer eller turer til samme steder. Det er turlogger med ulik kvalitet og grad av informasjon, og siden vil være under konstant arbeid, både med å legge inn gamle og nye turer.  Kom gjerne med utfyllende kommentarer hvis du synes noe mangler på en tur eller flere, eller du har råd og tips som kan være nyttig for andre (og meg…) å vite om.

For å finne en tur kan du enten bruke søkefeltet oppe til høyre, eller gå under «kategori» øverst i høyre kolonne og finne en turkategori eller årstall.

Uansett håper jeg du får noen fine turer, både med eller uten tips fra denne siden.

Alle bilder på bloggen er det jeg som er fotograf på, dersom ikke annet er oppgitt (det kan finnes unntak i de første årene med turblogg). De fleste bildene er for salg, så det er bare å ta kontakt via e-post marie.brovig.andersen@gmail.com dersom det er aktuelt.

Hilsen Marie Brøvig Andersen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s