Kajakktur Ryfylke

06-julie-kristin-og-hege1Dato: 9.-13. august 2004

Sted: blant øyene i Ryfylket

Organisert/privat: privat

Hvem var med: meg, Kristin W, Hege K.O.

Kart: Vi brukte telefonkatalogen…

Mandag 9. august: Stavanger – Tauferja til Tau – Talgje

Tirsdag 10. august: Talgje – rundt Fogn til Stjernarøy (Nord-Hidle)23-lagunen

Onsdag 11. august: Rundt Kyrkjøy, til nordsiden av Halsnøy

Torsdag 12. august: Halsnøy forbi Årdalsfjorden, overnattet på Sør-Hidle

Fredag 13. august: Fra Sør-Hidle og inn til Stavanger.

Det var sol, vindstille og veldig varmt hver eneste dag! Vi padlet ut fra Stavanger (dvs fra den ene siden av Vågen til den andre der Tau-ferja lå…) på mandag formiddag, i godt selskap med endel flotte større båter som var med i Cutty Sark. Vi padlet for det meste i bikini og lå ute under åpen himmel hver natt. Vi så etter oaser i 28-morgen-pa-sc3b8r-hidleenhver bukt, og kjøpte grønne tomater fra drivhus i vannkanten (Ryfylket er jo tomatland fremfor noe!). Tirsdag morgen kom Kleng og søstera Julie padlende over til oss på Talgje med ferske rundstykker og eggerøre og ble med oss litt videre og viste oss herlige badeplasser. Stjernarøy var bare utrolig nydelig med masse øyer og flotte steder. På Sør-Hidle bodde vi ikke langt fra plassen som heter Flor og Fjære, der det er bygd opp en oase av eksotiske trær og blomster på øya ikke langt utenfor Stavanger. Det var endel kryssing av større strekk mellom øyene, og med hurtigbåter og ferjer var det til tider litt småekkelt siden de tre kajakkene ikke syntes så veldig godt, og båtene forflyttet seg rimelig kjapt. Vi endte opp fredagen i Vågen i Stavanger og kjøpte reker og jordbær som ble fortært på brygga!

27-sommerjentene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s