Laslettind

Dato: 23. – 24. januar 2004

Sted: Laslettind, på vei mot Jøkelfjord fra Alteidet

Organisert/privat: privat

Kart: xx 1:50 000

Hvem var med: Hege Kjærnes Olsen, Rebecca Aasmundrud, jeg

Kjørte fra Alta fredag kveld, 9 mil til Alteidet. Svingte inn mot Jøkelfjord og opp første lange bakken der vi parkerte bilen kl. 2300. Vi gikk innover ca 500 meter og slo opp teltet i regn… Ca 1-2 grader, et par dagers varme dager midt i en kuldeperiode, akkurat da vi skulle på tur…

Lørdag morgen var det grått, men frokosten ble spist ute. Vi gikk oppover ryggen sør-øst. Etter hvert dukket sola opp også, første dag etter mørketida vi så den! Det ble et fantastisk lys over de snøkledde fjellene. Vi nådde toppen av Laslettind (819 moh) og hadde en vanvittig utsikt i alle retninger. Vi kjørte nedover i solnedgangen i to-tida. Rød og klar, og kom ned i skumringen etter nedkjøring i slusj og sørpeføre. Vi hadde slått ned teltet om morgenen, og prøvde oss på bål – uten hell… Så vi gok frem primusen og stekte lapper og kokte kaffe og koste oss sotrt. Stjerneklart og flott, rett under 0 grader.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s