Rivarbukt

Dato: 24. – 26. februar 2004

Sted: Rivarbukt i Langfjorden i Finnmark, på grensa mellom Troms og Finnmark

Organisert/privat: organisert, friluftsliv Høyskolen i Finnmark

Kart: xx 1:50 000

Hvem var med: hele klassen

Tirsdag 24. februar: minus 10 grader, stille, sol og klart. Vi gikk opp til leirplassen fra Rivarbukt hvor vi ble sluppet av bussen. Vi gikk opp til Mikalvann, ca 2 km. fra Rivarbukt. Samtur med Øytun fhs og off-pistklassen. Vi delte oss i blandede grupper og gikk opp på vestsiden av Aspenesfjellet og laget snøprofil, rutchblokk og hadde skredvurdering. Vi gikk opp på en topp (576 moh) og fant en fantastisk side sør-øst for toppen som vi rant ned. Pudder hele veien.

Onsdag 25. februar: minus 15 grader, liten kuling, bra sikt, flatt lys. Vi gikk opp til Aspenensfjellet før lunsj, gikk opp ryggen fra sørvest. Det var mye mer vind og fokker i dag, så ikke så bra føre å renne på. Vi hadde lunsj i leiren, etter lunsj dro jeg, Richard, Sanna, Madeleine, ernt, Carsten, Rayner, Martin og Bjørn Ivar opp i skogen under Rivarfjellet. Opp to ganger, herlig! Leirbål ute om kvelden.

Torsdag 26. februar: minus 10-12 grader, stille, småtåke av og til. vi gikk fra leiren halv ti opp til Gievdenerassa (849 moh). Bratt nedover, herlig snø, en utrolig bra tur. Pakking av leir, ned til Rivarbukt der vi ble hentet av bussen klokka seks.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s