Haldde og Botndalen

Dato: 22. – 24. mai 2004

Sted: Haldde og Botndalen i Alta

Organisert/privat: privat

Kart: xx 1:50 000

Hvem var med: Hege K.O. og jeg

Vi gikk opp til Sukkertoppen (Nordlysobservatoriet) på lørdagen, og koste oss i hytta om kvelden, der vi også fikk besøk av tre til. Søndag hadde vi en lang frokost og starta fra hytta ca kl 1500 og gikk opp mot/til Store Hallde. Vi møtte på kraftig tåke, så om vi kom til toppen eller ikke vet vi ikke…  Men vi var i alle fall opp på ca 1100 moh. Vi fortsatte nedover, på sørsiden av Grasaksla og ned i Botndalen. Det var snø til ca 600 moh, så vi fikk brukt skiene et lite stykke nedover i alle fall, før vi skifta om til fjellstøvler og tok skiene på sekken. Botndalen var utrolig flott! Masse mektige fjell lenger innover. Vi spiste «lunsj» i ti-tida om kvelden – herlig med sol døgnet rundt! Vi fyrte opp bål ved en liten elv og hadde en god rast, før vi fortsatte nedover og var nede ved bilen ved demninga (?) klokka to om natta, og kjørte hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s